Hapa digital print

Trycker

PPS erbjuder ett antal utskriftslösningar tillsammans med våra partners Hapa och Atlantic Zeiser.

Vi levererar olika typer av tryck för ett brett utbud av ytor, inklusive glas och plast. Dessutom kan serialiseringskoder och annan variabel data skrivas ut direkt på förpackningen, vilket gör det ännu svårare att kopiera produkten. Läs mer om manipuleringssäker märkning här.

Med digitaltryck har du möjlighet att implementera det vi kallar ”just-in-time printing”. Just-in-time utskrift är när variabel data skrivs ut efter att produkten beställts, istället för att förtrycka paket för lager. Det finns flera fördelar med att implementera sent skede anpassning, och det har en positiv effekt på hela leveranskedjan. Läs mer här.

Kontakta oss för skräddarsydda lösningar. Observera att vi också erbjuder allround märkningslösningar, inklusive automatisk etikettapplikator, som etiketterar på ett säkert och säkert sätt. Kontakta oss för mer information.

PPS Model_Inline

Inline-Skrivare

Med en digital inline-skrivare kan du gå från pdf till färdigtryckt produkt på några få timmar, och ledtiderna blir betydligt kortare jämfört med traditionellt analogt tryck. Designen kan korrigeras och testas på plats, och så fort den har godkänts kan du påbörja tryckningen. Processen är snabb och smidig utan att hastigheten, kvaliteten eller driftsäkerheten försämras i tillverkningen.

I de flesta fall är digitalt inline-tryck den bästa lösningen, särskilt om det finns många olika produktvarianter eller om produkterna säljs i många olika länder.

 • Lägre enhetskostnad
 • Mindre avfall och lagerutrymme
 • Print on demand

Läs mer om Inline-Skrivare här.

PPS A/S UV-flexotryckslösning från Hapa

Hapa UV-flexotryck

UV-flexotrycksteknik är idealisk för utskrift på blisterfoliematerial men kan också användas för ett antal andra applikationer, såsom påsar. Flexo-skrivare använder en roterande utskriftsteknik som är formatfri och kompatibel med både intermittenta och kontinuerliga rörelseblistermaskiner.

 • Enkelt färgbyte utan verktyg eller rengöring.
 • Flexo utskriftsenheter tillgängliga som rulle till rulle.
 • Flexo-skrivare kan integreras på vilken blistermaskin som helst som topp- eller stativmonterad.
PPS A/S UV DOD Drop-On-Demand web 4.0 utskriftslösning från Hapa

Hapa UV DOD tryck

UV-bläckstråleutskriftssystem erbjuder helt digitala utskrifter i upp till sex färger, i CMYK eller dekorfärger/lack. Drop on Demand (DOD) bläckstråleteknik är lämplig för små batchutskrifter, koder, serialisering och åtgärder mot förfalskning. DOD-tryck teknik integreras enkelt i bearbetningen och möjliggör utskrift utan produktionsavmattning.

 • Högsta tryckkvalitet med droppplacering på upp till 720 dpi.
 • Konstbyten görs utan verktyg eller rengör dun.
 • Tryckar på ett brett urval av underlag.
PPS A/S Hybrid utskriftslösning från Hapa - UV flexo och UV DOD kombination

Hapa hybrid tryck

Hybridtryckteknik kombinerar UV-flexo och UV DOD till ett smidigt trycksystem. De två teknologierna fungerar tillsammans eller separat för att erhålla bästa kostnad/prestanda-förhållande. Hybridsystemet integreras enkelt i kontinuerliga eller intermittenta förpackningsmaskiner.

 • Banbredder upp till 370 mm vid hastigheter upp till 27 meter per minut.
 • Skriver ut på många olika underlag, inklusive aluminiumfolie, medicinskt papper, PVC och Tyvek.
 • Hybridteknologin är idealisk för Just-In-Time-produktion tack vare sin flexibilitet.
PPS A/S utskrift och märkning Atlantic Zeiser Omega Pro skrivare

Atlantic Zeiser UV DOD tryck

Den nyutvecklade högupplösta OMEGA Pro UV-bläckstråleskrivaren ger utskrifter och kodningssystem av högsta kvalitet i högupplöst svartvitt eller fullfärg. Omega Pro kombinerar produktiviteten hos vanligt använda offsettryck med flexibiliteten hos digital tryckteknik, och erbjuder många möjligheter för kodning, personalisering, serialisering och anpassning i sen skede.

 • Hög kostnadseffektivitet, även för små serier.
 • Enastående färg- och konturåtergivning, även av de minsta detaljerna och teckenstorlekarna.
 • Minskad produktionsstopp med automatisk rengöring.
PPS A/S utskrift och märkning Atlantic Zeiser Digiline Versa

Atlantic Zeiser DIGILINE Versa

DIGILINE Versa är ett helt integrerat och modulärt system som möjliggör ekonomiskt fullfärgstryck och effektiv anpassning av kartonger i sent skede i en enda gång. DIGILINE Versa ger dig större flexibilitet genom att minska kartong-SKU:er, minimera lager och tillåta batchstorlekar så låga som 1, vilket gör den idealisk för just-in-time-produktion.

 • Högsta utskriftskvalitet med OMEGA- och OMEGA Pro-skrivarna.
 • Kan konfigureras för olika applikationer inom förpackningsindustrin.
 • Kort processtid med snabb ändring av trycklayout.
Hapa Redcube plus

Hapa Redcube och Redcube+

Redcube från Hapa är en kompakt, digital tryckmodul som använder UV-bläck. Bläcket härdas med en LED UV-lampa och är fritt från lösningsmedel. Redcube kan integreras i alla produktionsprocesser för tryck av grafikfiler, variabla data, 2D-matriskoder, symboler och streckkoder på de flesta material som passerar tryckhuvudet på ett transportband eller under förpackningsprocessen. Med en Hapa Redcube kan du trycka i fotokvalitet med mycket hög hastighet direkt på lackerade och olackerade ytor och komponenter i många olika material som exempelvis plast och metall.

 • Låg energiförbrukning
 • Möjlighet att trycka i stor skala och i hög hastighet
 • Tryck direkt på produkten

Läs mer om Hapa Redcube och Redcube+ här.

PPS A/S Skräddarsytt UV-bläck från Hapa

Hapa bläck

Hapa Ink är specialiserat på att utveckla, producera och leverera skräddarsydda UV-bläck och tillbehör, enligt kundernas behov. Beställningar av alla storlekar kan hanteras, oavsett hur små eller stora. Hapa bläck kan tryckas på plast, aluminium och etikettmaterial av alla slag. Prestandan hos deras vita bläck är oöverträffad.

Se videon nedan och kontakta gärna PPS för mer information.

PPS A/S service och eftermarknad kundlösningar

PPS Service & eftermarknad

Som enda företag i branschen har PPS en egen serviceavdelning, vilket är en stor fördel för våra kunder. PPS serviceavdelning har specialutbildade tekniker med stor kompetens och erfarenhet. Vi erbjuder många olika tjänster, bland annat:

 • Installation och ombyggnad av befintlig utrustning
 • Helhetslösningar – allt från kravspecificering och logistik till genomförande och validering
 • Kvalificerad utvärdering av automationslösningar och andra typer av produktionsoptimeringar
 • Installation och/eller förflyttning av hela produktions- eller förpackningslinjer
 • Utbildning av teknisk personal och operatörer i hur den installerade utrustningen används på bästa sätt
 • Skräddarsydda serviceavtal för löpande underhåll och assistans vid eventuella haverier

PPS levererar även reservdelar och förbrukningsmaterial direkt till kund från vårt eget lager. Eftersom vi har ett eget lager kan vi leverera varor snabbt och effektivt, vilket minimerar stilleståndstiden för våra kunder.

Vill du veta mer om vår serviceavdelning, vänligen kontakta oss direkt eller få mer information här.