Samarbetspartners

Atlantic Zeiser PPS business partnerAtlantic Zeiser erbjuder lösningar av högsta kvalitet inom digitaltryck, late stage customization, serialisering och spårning av FMCG, kosmetika och andra förpackningar. Företagets nya maskin Omega Pro möjliggör högupplösta tryck och kodning för anpassning av en rad olika produkter.

Denso PPS business partnerDenso Robotics erbjuder ett brett utbud av höghastighets, hög precision, 4-axliga SCARA- och 5- och 6-axliga ledade industrirobotar, för nyttolaster upp till 20 kg. Företaget har robotar av standardtyp, renrumsmodeller samt damm- och fuktsäkra modeller för många olika användningsområden.

Frewitt PPS business partnerFrewitt utvecklar och tillverkar malnings- och storleksutrustning för läkemedels-, livsmedels- och finkemiska industrier. Frewitt är också specialiserade på högteknologiska lösningar för siktning, homogenisering, sönderdelning, transport, dosering och fyllning av pulver och granulat av alla slag.

Guk PPS business partnerGUK utvecklar och tillverkar avancerade vikmaskiner och matare med hög kapacitet för läkemedelsindustrin. Maskinerna kan användas som fristående moduler eller som en del i en produktionslinje och kan fås med 4–6 vikningsfack per station.

Hapa PPS business partnerHapa är specialiserade på Late Stage Customizaton och on demand-tryck och tillhandahåller digital- och flexotryck för blisterfilm, papper, kartong, glas, plast, IV-påsar, lock och många andra typer av förpackningsmaterial. Hapa tillverkar även den formatoberoende tryckmodulen Redcube, som ger serialisering, kodning och etikettering med högsta möjliga tryckkvalitet.

Herma PPS business partnerHermas etiketteringssystem är den optimala lösningen för precisionsmärkning. Företaget erbjuder allt från enkla, manuella dispensrar och standardmaskiner till skräddarsydda lösningar för specifika högteknologiska etiketteringsmoment. Alla lösningar har hög kvalitet och precision och är enkla att hantera.

IMA Active

IMA:s erfarenhet från bearbetning och tillverkning av fasta doser, i kombination med det ständiga engagemanget för innovation, gör IMA Active-divisionen till en ledande leverantör som kan hitta den mest lämpliga lösningen för dina behov.

IMA Automation

IMA Automation är segmentet av IMA Group som består av ledande företag inom automations- och monteringsbranschen. Det är dedikerat till att erbjuda sina kunder ett brett utbud av tekniska lösningar för montering av komponenter inom flera applikationsområden, såsom medicinsk utrustning.

IMA BFB

IMA BFB har en lång tradition av att designa och tillverka end-of-line och sekundära förpackningsmaskiner. Dess buntnings- och förpackningsmaskiner, kartongförpackare, palletare och palletare täcker ett brett spektrum av hastigheter och är inriktade på följande marknader: konfektyr, läkemedel, mejeri & livsmedel, te, kaffe & dryck och personlig vård.

IMA LIFE

Division IMA Life, ledande inom området aseptisk bearbetning och frystorkningslösningar, kan betraktas som en sann partner till läkemedels- och biofarmaceutiska industrier och erbjuder ett brett utbud av tekniskt avancerade maskiner.

IMA SAFE

IMA Safe erbjuder kompletta primära och sekundära förpackningslinjer till läkemedels- och extrafarmakaindustrin. IMA Safe-divisionen tillverkar ett komplett utbud av blisterförpackningsmaskiner, kapsel- och tabletträknare, pås- och stickförpackningsmaskiner, tubfyllare och kartonger och tillhandahåller kompletta end-of-line-lösningar.

Laetus PPS business partnerLaetus tillhandahåller spårningslösningar (Secure Track & Trace) som säkerställer spårbarhet, transparens och kontroll och förhindrar piratkopiering genom hela leveranskedjan. Laetus erbjuder även tre olika modulbaserade kontrollsystem (ARGUS, INSPECT och POLYPHEM) för identifiering, inspektion och kvalitetskontroll genom avläsning och skanning av text och 1-/2-dimensionella koder samt produktkontroll.

M%C3%BCller PPS business partnerMüller konstruerar och tillverkar rengöringslösningar med avancerad hygienisk design och marknadens högsta produktsäkerhet. Sortimentet rymmer även tunnor och behållare av rostfritt stål samt stationär och portabel hanteringsutrustning för teknisk bearbetning.

Pfankuch PPS business partnerPfankuch tillverkar matningssystem med hög hastighet för alla typer av platta objekt, grupperings- och sträckfilmsmaskiner samt batchräknare, bandningsmaskiner och transportörer. Pfankuchs matare kan även integreras i andra lösningar.

Pharma technology 1

Pharma Technology är specialiserat på processutrustning för tablettpressar, kapselmaskiner och förpackningslinjer. Produktsortimentet finns tillgängligt med olika typer av inneslutningsnivåer: ”DT” Stoftät, ”C” Inneslutning och ”HC” Hög inneslutning. Utrustningen inkluderar tablettavstoftning, kapselpolering, tablettsortering och mer.

Riva PPS business partnerRiva utvecklar och tillverkar tablettpressar och olika typer av kringutrustning som avdammare, bearbetningsverktyg, reservdelar samt övervaknings- och styrsystem för produktion. Produkternas storlek varierar från små testmodeller till medelstor produktion.

PPS A/S affärspartner Sepha

Sepha tillverkar halvautomatiska blistermaskiner för FoU och småskalig produktion, tablettuttryckare för halv- och helautomatisk tömning av blisterkartor med separering av produkt och förpackning samt utrustning för läckagetestning. Läckagetestarna gör en ”icke-destruerande” kontroll av blisterkartor, påsar och flaskor vilket innebär att testmaterialet kan återanvändas.

CSIMed en robotarm från Universal Robots kan du automatisera och effektivisera repetitiva eller potentiellt riskfyllda processer. Universal erbjuder tre olika kollaborativ robotar som enkelt kan integreras i befintliga produktionsmiljöer. Robotarmarna klarar belastningar på 3, 5, 12,5 respektive 16 kg och har en räckvidd på upp till 1 300 mm.