[wpseo_breadcrumb]

Om oss

PPS A/S huvudkontor, Hammerbakken 12–14, 3460 Birkerød, Danmark

PPS är en pålitlig samarbetspartner som tillhandahåller bearbetnings- och förpackningslösningar för hela produktcykeln. Genom att samarbeta med de ledande aktörerna inom respektive bransch kan vi erbjuda ett brett utbud högkvalitativa produkter och den allra senaste tekniken. Vi erbjuder allt från standardmaskiner, kringutrustning, service och underhåll till ombyggnation av befintlig utrustning och skräddarsydda lösningar.

PPS grundades 1999 och var från början ett dotterbolag till en stor dansk tillverkare av specialmaskiner. Sin nuvarande form fick företaget när det köptes loss av ledningen 2003. Sedan dess har vi växt i takt med kundernas efterfrågan och den tekniska utvecklingen, och idag erbjuder vi en mängd olika kvalitetsprodukter – allt från standardutrustning till skräddarsydda lösningar.

Hälso- och sjukvårdssektorn har alltid varit vårt främsta fokus och vi tillhandahåller utrustning och support för både tillverknings- och förpackningsprocesser. Med åren har PPS utvecklats i linje med den förändrade efterfrågan och kraven från både lokala och internationella organisationer. Vi har också fokuserat på att utveckla ny utrustning tillsammans med våra affärspartners och på att utöka verksamheten till andra branscher vid sidan om hälso- och sjukvårdssektorn.

Vårt utbud av lösningar växer hela tiden och vi samarbetar med många välkända tillverkare vilket innebär att vi kan erbjuda ett mycket brett sortiment. Som en av de första tillverkarna inom vårt verksamhetsområde har vi dessutom en egen serviceavdelning som erbjuder service och support, både schemalagd och i nödsituationer. Därmed kan vi hjälpa våra kunder att hålla igång sin produktion, och våra tekniska tjänster har varit så uppskattade att vi har utökat dem under årens lopp.

Undrar du över något? Ring oss eller fyll i formuläret nedan.