PPS historia

PPS är din pålitliga partner för att leverera bearbetnings- och förpackningslösningar för hela produktcykeln. Genom att samarbeta med de bästa i branschen erbjuder vi ett brett urval av högkvalitativa produkter och banbrytande teknologi. Vi levererar allt från standardmaskiner, tilläggsutrustning, service och underhåll, ombyggnad av befintlig utrustning, eller skräddarsydda lösningar.

PPS grundades 1999 och startade som ett dotterbolag till en stor dansk specialiserad maskintillverkare. Företaget förvärvade sin nuvarande form som en del av ett management buyout 2003. Sedan dess har vi vuxit i takt med kundernas efterfrågan och tekniska utveckling och idag kan vi erbjuda ett brett utbud av kvalitetsprodukter, från standardutrustning till skräddarsydda lösningar.

PPS A/S huvudkontor, Hammerbakken 12–14, 3460 Birkerød, Danmark

Läkemedelsindustrin har alltid varit vårt fokus och vi tillhandahåller utrustning och stöd för tillverknings- och förpackningsprocesserna. Under åren har PPS utvecklats i takt med förändrade efterfrågan och krav från både lokala och internationella organisationer. Dessutom har vi fokuserat på att utveckla ny utrustning tillsammans med våra affärspartners, samt att utöka vår verksamhet till andra branscher än sjukvården.

Vårt utbud av lösningar ökar kontinuerligt och vi arbetar med ett stort antal kända varumärken, vilket gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av lösningar. Dessutom etablerar vi vår egen serviceavdelning för att tillhandahålla service och support för schemalagda och akuta situationer; som en av de första distributörerna inom vår expertis. Därmed kan vi hjälpa till att hålla våra kunders produktion igång; ett initiativ som mottagits så väl att PPS ökat mängden tekniska tjänster genom åren.

Baserat på den ökade efterfrågan på automatisering och optimering av produktions- och förpackningsprocesser har vi etablerat PPS Automation, en ny division under PPS. PPS Automation är specialiserat på skräddarsydda automationslösningar.

Några frågor eller förfrågningar? Ring oss eller fyll i formuläret nedan