PPS A/S service och eftermarknad kundlösningar

Planering

PPS samarbetar med en mängd olika leverantörer, vilket ger oss stor flexibilitet och innebär att vi inte är beroende av en enskild leverantör. Därmed kan vi erbjuda ett brett spektrum av alternativ och hjälpa dig att hitta en lösning som uppfyller just ditt företags behov.

PPS hjälper gärna till – ingen uppgift är för stor eller för liten! Kontakta oss gärna om du undrar över något eller vill ha mer information om våra tjänster.

PPS A/S service och eftermarknad projektplanering

Letar du efter en sparringpartner inom produktion och förpackning? PPS har omfattande kunskap och erfarenhet när det gäller utformning av förpacknings- och bearbetningslösningar skräddarsydda efter kundernas behov.

Vi erbjuder rådgivning och assistans inom automation och andra typer av produktionsoptimering. Vi kan också hjälpa dig att hitta en helt ny lösning. Dessutom har vi den kompetens och erfarenhet som krävs för att anpassa standardutrustning till en lösning som tillgodoser just dina behov, och om vi inte klarar av det själva har vi ett nätverk av specialiserade samarbetspartners som kan hjälpa både oss och dig.