Atlantic Zeiser är nu en del av PPS produktportfölj

PPS representerar nu Atlantic Zeiser, som ingår i Coesia-koncernen, vilket vi är mycket stolta över.  Därmed kan PPS erbjuda ett komplett utbud av digitala trycklösningar för alla typer av produkter. Atlantic Zeiser utvecklar system för digitaltryck och late stage customization av olika produkter (ej läkemedel). Samtidigt fortsätter Hapa att utveckla sitt utbud av digitaltryckslösningar för läkemedel och medicintekniska produkter.

new pps business partner atlantic zeiser omega proAtlantic Zeisers digitala trycklösningar ger dig stora möjligheter att anpassa produkter i ett sent produktionsskede. Produktsortimentet omfattar det helintegrerade och modulbaserade systemet DIGILINE Versa som möjliggör fyrfärgstryck till låg kostnad samt effektiv late stage customization och serialisering av kartonger i ett och samma flöde. DIGILINE Versa ökar flexibiliteten genom att minska lagerhållningen av kartong och tillåta batchstorlekar ända ner till 1 enhet, vilket gör systemet perfekt för just in time-produktion.

DIGILINE Label är ett kostnadseffektivt system för centraliserat tryck i sent produktionsskede och kodning av etiketter av hög kvalitet. Systemet kan användas för många olika tillämpningar för att öka flexibiliteten och minska komplexiteten i leveranskedjan samt för att minska lagerhållningen. DIGILINE Label kan konfigureras som en R2R-lösning med matning till flera tillverkningslinjer eller som en integrerad linjelösning som matar direkt till etiketteringsmaskinen.

Med den nyutvecklade bläckstråleskrivaren OMEGA Pro UV erbjuder Atlantic Zeiser ett kombinerat tryck- och kodningssystem av högsta kvalitet som kan användas inom många olika sektorer. Systemet ger stora möjligheter till anpassning, serialisering och late stage customization av en rad olika produkter.

Exempel på viktiga funktioner och fördelar med OMEGA Pro:

  • Högupplöst tryck med 600 dpi
  • UV LED-bläck för alla färger, inklusive vitt
  • Substratflexibilitet
  • Hög kostnadseffektivitet
  • Helautomatiserad rengöring av munstycken

Letar du efter en helhetslösning för digitaltryck och late stage customization? Tveka då inte att kontakta oss, eller fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss inom kort.