Kampanjerbjudande på UR och OnRobot

Kampanjerbjudande på UR och OnRobot

Tidigare i år utsågs vi till Universal Robots Certified System Integrator, CSI, och vi är väldigt glada och stolta över erkännandet. Vi är otroligt stolta över att vara en av få automationspartners i Danmark som har utsetts till CSI och den enda inom läkemedels- och medicintekniksektorn.

För att möta den höga efterfrågan från våra kunder om ökad effektivitet och konkurrenskraft, har vi etablerat en ny division inom PPS, som kommer att fokusera på implementering av kollaborativa robotar, industrirobotar och automation i allmänhet.

Låt oss presentera vår nya division, PPS Automation. Med den här divisionen bygger vi vidare på många års erfarenhet av att erbjuda skräddarsydda automationslösningar samt en rad standardlösningar inom tillverkning, förpackning, etikettering och tryck, som har varit en del av vårt dna under flera decennier. PPS Automation kan hjälpa dig att utveckla prototyper och Proof of Concept studier eller öka effektiviteten genom att automatisera enskilda arbetsmoment eller hela tillverknings- och förpackningsprocessen. Gå in på www.ppsautomation.com för mer information.

Ta del av vårt exklusiva erbjudande

För att fira vår CSI-certifiering och vår nya divison, PPS Automation, lanserar vi idag en ny kampanj med ett exklusivt erbjudande på cobotar från Universal Robots och gripdon från OnRobot.

Om du beställer en UR-cobot och ett OnRobot gripdon innan den 31/12 2021 får du vårt startpaket på köpet. Startpaketet inkluderar gratis personlig leverans, uppackning, montering av gripdon, introduktion och utbildning.

Se och beställ kampanjerbjudandet här

Om du vill veta mer, fråga om en nyckelfärdig automationslösning eller bara göra en beställning, ring oss på +45 4599 7980 eller fyll i vårt kontaktformulär genom att klicka på knappen ovan.