IMA nyhed cover 1

PPS och IMA går samman i Norden.

Det gläder oss att vi nu kan dela nyheten att PPS nu företräder IMA Pharma i Norden.

IMA Pharma är världens överlägset ledande leverantör av utrustning för produktion och förpackning inom medicinindustrin och är den enda leverantören i branschen som kan erbjuda kompletta och helt integrerade lösningar från produktion till palletering. Som ett resultat av IMA:s omfattande satsning på kontinuerlig forskning och utveckling under de senaste 10 åren står de nu starkare än någonsin med en produktportfölj som sätter standarden i branschen. IMA:s produkter, tillsammans med PPS lokala närvaro och serviceorganisation, är en stark kombination som varit efterfrågad i branschen under lång tid.

Genom att tillföra IMA:s produktpalett till PPS redan starka leverantörer har vi nu en 100 procent komplett portfölj av produkter och tjänster som gör att vi kan erbjuda en komplett lösning för varje projekt inom produktion, förpackning, tryckning, etikettering eller automatisering.

IMA:s portfölj är omfattande och kommer under de närmaste månaderna att utökas ytterligare med en rad revolutionerande produkter, bland annat helt nya flexibla förpakningslösningar och konceptar inom hållbart förpackningsmaterial.

Nedan följer en kort översikt över IMA:s huvudproduktkategorier. Du hittar ytterligare information på vår hemsida här, och annars får du gärna kontakta oss för en närmare genomgång.

Kontakta oss idag
IMA PHARMA Specialized Divisions
ima safe 2

IMA Safe erbjuder ett komplett utbud av primära och sekundära förpackningslösningar som du kan lära dig mer om via länkarna nedan:

Rörfyllare

Kapsel- och tabletträknare

Blisterförpackning

Påsförpackningar

Förpackning och end-of-line

ima life 2

Division IMA Life är ledande inom aseptisk bearbetning och frystorkningslösningar, som du kan läsa mer om här:

Processutrustning för vätskor

Vätskefyllning

Pulverfyllning

Frystork

Skydd och kontamineringsprevention

Sterilisering

Rengöring

ima active 2

IMA Active-divisionen är ledande inom bearbetning och tillverkning av pulver och fasta material. Du kan lära dig mer om de olika alternativen här:

Tablettdragering

Vätskebädd

Pulverblandare

Tablettpress

Produkthantering

Rengöring

ima bfb 2

IMA BFB erbjuder end-of-line-lösningar och sekundära förpackningsmaskiner. Läs mer om lösningarna här:

Stretchband och omslag

Case packers

Palleterare och depalleterare

ima automation 2

IMA Automation levererar bland annat maskiner för tillverkning av olika typer av inhalatorer och montering av injektionssystem (såsom pennor), samt lösningar för montering av flera varianter av slangsatser, pacemakers, kirurgiska suturer och diagnostikapparater.