Goddag UR

Säg hej till PPS Automation

PPS A/S har precis fått en ny avdelning – PPS Automation. Vi skapar mervärde för dig!

PPS Automation är ett resultat av den ökande efterfrågan på automation och optimerade tillverknings- och förpackningsprocesser och bygger, precis som allt annat vi gör, på PPS A/S över 20 år långa erfarenhet.

Oavsett om du vill automatisera allting eller bara en del av dina produktions- eller förpackningsprocesser är du i trygga händer. Vi vägleder dig genom allt från nyttokalkyler till identifiering och implementering av den bästa lösningen för just din verksamhet. Med vår specialistkompetens hjälper vi ditt företag att bli mer flexibelt och öka både effektiviteten och konkurrenskraften.

PPS Automation erbjuder lösningar för läkemedels- och medicinteknikindustrin samt för livsmedels- och tillverkningssektorn. Vi är specialiserade på automation, processoptimering, robotintegration och lösningar för förpackning, etikettering och tryck. Vi arbetar med både kollaborativa robotar och industrirobotar och erbjuder alltid den lösning som ger störst fördelar i den aktuella verksamhetsmiljön.

Vi har lång erfarenhet av att bygga prototyper och utveckla koncepttester för snabb och effektiv utvärdering av ny teknik. Automation gynnar företag genom att öka produktiviteten och stärka konkurrenskraften samtidigt som den ger större flexibilitet, minskar produktionskostnaderna, förbättrar tillförlitligheten i värdekedjan och minskar förekomsten av monotona rörelser och arbetsuppgifter.

PPS Automation fortsätter att samarbeta med många välkända och specialiserade företag, och tillsammans erbjuder vi en mängd olika lösningar, både standardiserade och skräddarsydda. PPS serviceavdelning arbetar även med automation, och vi står alltid redo att ge dig snabb och professionell service och support i både planerade och akuta situationer.

Besök vår webbplats på ppsautomation.com eller kontakta oss på +45 4599 7980 eller sp@pps.as om du vill veta mer om våra automationslösningar.