Seminarium om automation och robotik

Vårt första seminarium

Torsdagen den 17 juni 2021 slog vi upp dörrarna till vårt nya showroom i Birkerød när vi bjöd in till ett seminarium om automation och robotik.

Vi bjöd in några av de främsta experterna på det här området som delade med sig av sina kunskaper. Under dagen fick deltagarna också möjlighet att testa några av de senaste lösningarna från våra samarbetspartners Universal Robots, MIR, Bila, Denso, Kuka, OnRobots och Beckhoff, som visade upp sitt innovativa XTS-system och den senaste lösningen Xplanar.

Flera intressanta föredrag om olika aspekter av automation och robotik hölls också av

  • Lars Olsen (vd, Aption Group)
  • Anders Bo Andersen (senior specialist, NNE)
  • James MacKenzie (försäljningschef, Hapa AG).

Vi premiärvisade vårt integrerade system för fullfärgstryck och etikettering, marknadens mest kompakta lösning som tar upp en yta på mindre än 1 m.

När våra gäster behövde ta lite luft under den varma dagen kunde de gå ut och träffa Porsche, som visade upp några av sina senaste modeller.

Vi är överväldigade av det stora intresset för vårt seminarium och vill tacka alla som trots coronapandemi, värmebölja och fotboll valde att dela eftermiddagen med oss. Vi vill också rikta ett stort tack till våra tre talare Lars Olsen, Anders Bo Andersen och James MacKenzie och sist men inte minst till alla utställare. Vi ser fram emot att snart bjuda in till fler spännande seminarier.

Seminarium om automation och robotik