ipc23 interpack tm23 blauer Hintergrund

Träffa oss på Interpack

Det största evenemanget inom förpackning, Interpack, ligger precis runt hörnet, och här får du en liten inblick i vad besökare kan förvänta sig av våra affärspartners: IMA, Hapa, Gerteis, GUK, Sepha, och Atlantic Zeiser.

Interpack äger rum från den 4 maj till 10 maj 2023 i Düsseldorf, Tyskland, och här kan du uppleva de senaste innovationerna inom förpackningsteknologi.

Du kan förvänta dig att se ett brett utbud av spännande utställningar och demonstrationer, inklusive banbrytande teknologier, som IMA:s robotiserade kartongförpackningslösning och den integrerade utskrifts- och inspektionslösningen från Hapa.

Nedan hittar du en kort presentation av utvalda lösningar från våra partners. Kontakta oss gärna för en demonstration.

IMA trit one

IMA robotiserad kartongförpackningslösning

IMA SAFE kommer att presentera den innovativa TRIT-ONE på mässan. Den robotiserade kartongförpackningslösningen är utformad för att hantera all typer av produkter (blisterförpackningar, sprutor, påsar osv.) och har ett 1-produkt-alternativ.

Dessutom erbjuder TRIT-ONE erbjuder produktspårbarhet och validering av hela förpackningsprocessen.

Ring oss för att uppleva TRIT-ONE på mässan.

Adapta 50

IMA ADAPTA 50 kapselfyllare

På Interpack kommer IMA ACTIVE att presentera ADAPTA 50 kapselfyllningsmaskinen och Continuous Manufacturing-teknologin. Den nya kapselfyllaren kan nå en hastighet på 50 000 kapslar/timme, och den inbyggda omvända gravimetriska vågen säkerställer maximal noggrannhet vid viktkontrollen.

Ring oss för att boka en demonstration av ADAPTA 50 på Interpack.

HApa 382 Hybrid

Hapa integrerar visuell inspektion med utskrift

Med H382 Hybrid-skrivaren och Web 4.0 5D erbjuder Hapa den perfekta utskriftslösningen för hantering av komplexiteten inom farmaceutisk förpackning.

Lösningen minskar behovet av systemintegration och valideringsinsatsen radikalt och erbjuder en förvaliderad paketlösning med utskrift och inspektion som delar samma end-to-end PDF-arbetsflöde.

Vill du uppleva lösningen på Interpack? Ring oss och låt oss ställa upp det

Injecta

IMA aseptisk produktion och frystorkningslösningar

IMA LIFE INJECTA 36 är den senaste avancerade höghastighetslösningen för färdigförpackade och förkapslade patroner.

Du kommer också att kunna uppleva XTREMA, en höghastighetsfyllnings- och förslutningsmaskin, samt LYNFINITY LAB, en laboratorie-sprayfrysningsmodul.

Ring oss för att få mer information om lösningarna och boka en visning på Interpack.

AZ digiline vario

Atlantic Zeiser introducerar DIGILINE Vario

Letar du efter större flexibilitet och smidighet i din förpackningsprocess för konsumtionsvaror? Ta en närmare titt på DIGILINE Vario från Atlantic Zeiser.

Med DIGILINE Vario får du möjlighet till in-house-utskrifter och det radikalt minskar time-to-market. Dessutom möjliggör det sena anpassningar, vilket ger dig möjlighet att skräddarsy ditt varumärkesbudskap eller individualisera produkter för slutanvändare.

Låt oss mötas i Düsseldorf

Interpack är ett omissbart evenemang för alla som är involverade inom förpackningsindustrin eller intresserade av de senaste förpackningsteknologierna.

Är du intresserad av en presentation av vad våra partners kan erbjuda?
Eller kanske bara träffas för en kopp kaffe och en snabb diskussion? Kontakta oss så kan vi boka in en tid.

📱 Søren Pedersen +45 26187500

📱 Sonny Bue Olsen +45 29291666

📱 Mikael Ulbl +46 701447450

För praktisk information om Interpack-mässan, besök deras webbplats här.

See you at Interpack 1